dijous, 4 de novembre de 2010

Participacions del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional


Benvingut pare. Benvolguda mare.

Vos informan de la campanya organitzada i promoguda per l’AMiPA del C.P. Es Pont amb l’objectiu de recaptar fons per la compra d’equipaments per l’escola. Vos recordam, que amb la campanya d’altres anys varem recaptar fons per condicionar el menjador i també per la compra d’un equip de so per sonoritzar adientment els diferents actes i les festes que es realitzaren al centre durant el curs escolar.

En aquest sentit l’AMiPA, com a  dipositària del nº 32.866 del sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, ha confeccionat talonaris de paperetes perquè tothom pugui comprar  bitllets de participació del sorteig a celebrar el dia 22 de desembre de 2010.
El preu de cada bitllet es de 2’00 euros. El portador del bitllet juga la quantitat de 1’60 euros i contribueix amb un donatiu de 40 cèntims a la compra d’equipaments per l’escola.

Podeu col·laborar comprant bitllets de participació i també ajudant a vendre els talonaris. Tothom que estigui interessat en participar pot dirigir-se a n’Alfred a l’oficina de l’AMiPA.

A l’espera d’aconseguir l’objectiu de la campanya, des de l’AMiPA vos desitjam amb tota la nostra il·lusió... Sort per el sorteig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada